Saneringsföretag i Göteborg

XL Riv AB är ett erfaret riv- och saneringsföretag som utför alla typer av saneringar vid fastigheter, industrilokaler och andra utrymmen i Göteborg med omnejd. Bland annat arbetar vi i Kungälv, Landvetter, Kungsbacka & Mölndal. Vi sanerar exempelvis: kakel, fix och fog, svartlim, mattor, sprutasbest och ventilationsaggregat, m.m. Ring oss idag på 031-767 40 03.

Våra Saneringstjänster:

  • Asbestsanering
  • PCB-sanering
  • Fuktskador

Komplett Asbestsanering

Asbest förbjöds på 1980-talet, men materialet var väldigt vanligt förekommande i många fastigheter som byggdes under perioden 1950-1980.

Därför är det viktigt att använda en certificierad rivare som har kunskap och erfarenhet vid riventreprenader av äldre byggnader. XL Riv har tillstånd att hantera asbest & utföra asbestsanering från arbetsmiljöverket.

Vad är PCB?

Visste du att det är fastighetsägarens ansvar att ta reda på om byggnaden innehåller PCB och se till att det blir sanerat?

 PCB förbjöds redan på 1970-talet, men hittas fortfarande i exemeplvis gamla fogmassor, betongelement och runt äldre inglasningar. Vi på XL Riv AB har kompetensen att utföra en säker PCB-sanering.

Certifierat Saneringsföretag

Rivning innehåller ofta miljöfarligt avfall, vilket är väldigt viktigt att ta hand om på rätt sätt. Vi är medlemmar i Byggnads och samtliga av anställda är certifierade inom asbestsanering.

Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel. Kontakta oss idag på 031-767 40 03!

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta Sanerare i Göteborg idag!

Läs vår integritetspolicy här