Riv & Saneringsföretag i Göteborg

XL Riv AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande rivarbeten vid byggnation, renoveringar och asbestsanering. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborg med omnejd. Vi har bl.a. utfört projekt ända från Amhult till Kungsälv och Hindås samt Kungsbacka.

XL Riv har tillstånd att hantera asbest & utföra asbestsanering från arbetsmiljöverket. Ring oss idag på 031-767 40 03.

Lång arbetserfarenhet av rivningsarbeten

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Vi på XL Riv AB har många års erfarenhet i branschen och utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Lång arbetserfarenhet av rivningsarbeten

  • Asbestsanering
  • Rivarbeten
  • Håltagning

Certifierade Rivare

XL Riv AB är medlem i Byggnads och har personalen har b.la asbestsanering, säkra lyft & heta arbeten certifikat. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget i nästa renoveringsprojekt

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information. Ring oss idag på 031-767 40 03!

Kontakta Rivningsföretag i Göteborg

Läs vår integritetspolicy här